Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

Понеділок, 15 травня 2023, 16:03

Козицький замовляє трансляцію своїх конференцій на львівських сайтах

Максим Козицький

Львівської ОВА за 87 тисяч гривень замовила організацію та проведення пресконференцій з трансляцією на львівських сайтах.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro на послуги щодо організації та проведення пресконференцій з трансляцією на сайтах "Щоденний Львів" та "Львівський пресклуб" на YouTube, Facebook та Twitter.

Переможцем закупівлі стала підприємниця Ольга Шостак, яка повинна надавати ці послуги Львівській ОВА з часу укладення договору, а це 3 травня цього року, й до 31 грудня 2023 року, а загальна вартість закупівлі становить 87 500 грн.

Загалом департамент комунікацій та внутрішньої політики замовив 7 послуг з організації та проведення пресконференцій з трансляцією на сайтах "Щоденний Львів" (https://dailylviv.com) та "Львівський пресклуб" (https://pressclub.lviv.ua) на YouTube, Facebook та Twitter.

Зазначимо, у жовтні 2022 року Львівська ОВА зменшила на 2 млн грн (до 0 грн) фінансування розвитку місцевих книговидавців, спрямувавши ці кошти на створення промоційних відео- й аудіороликів.

А у листопаді минулого року замовила послуги з висвітлення своєї діяльності на п'яти львівських сайтах: "Твоє місто", "Захід.нет", "Щоденний Львів", "Львівський портал", "Гал-Інфо".

За даними аналітичної системи YouControl, Ольга Шостак зареєстрована як фізична особа-підпримниця з 2001 року, займається обробленням даних, розміщенням інформації на вебвузлах і пов'язаною з ними діяльністю.

Спільно з Романом Шостаком вона є власницею ГО "Львівський пресклуб".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.