Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Четвер, 4 травня 2023, 12:28

У Краківці виявили пляшки з вином, заховані серед товарів гуманітарної допомоги

контрабанда

Водій вантажівки намагався ввезти в Україну 1,5 тисячі пляшок вина вартістю 700 тисяч гривень, які заховав серед товарів гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

У вівторок, 2 травня, у пункті пропуску "Краківець", що на кордоні з Польщею, прикордонники зупинили вантажівку DAF, якою 49-річний мешканець Рівного намагався ввезти в Україну до Польщі 1,5 тисячі пляшок вина.

"Згідно з документами наданими на перевірку водій ваговоза транспортував гуманітарну допомогу для одного із благодійних фондів. В ході огляду, серед харчових продуктів, медикаментів та засобів гігієни прикордонники спільно з митниками виявили майже 1,5 тисячі пляшок вина, відомості про яке у документах були відсутні" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом митники склали протокол. Незадекларований алкоголь вилучили, його орієнтовна вартість складає 760 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.