Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сихів

Понеділок, 15 травня 2023, 12:38

У Львові за майже два мільйони гривень відремонтують понад 80 вулиць Сихова

Сихів

Сихівська РА замовила поточний ремонт понад 80 вулиць району за 1,7 мільйона гривень у львівської фірми.

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на послуги з поточного ремонту вулично-шляхової мережі Сихівського району, які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 1 травня, участь у ньому взяло лише одне підприємство – ПП "Захід-трансбуд" з пропозицією у 1 752 386,40 грн. Його ж визнали переможцем, а очікувана вартість послуг становила 2 800 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, підрядник повинен проводити поточний ремонт 81 вулиці району з моменту укладення договору й до кінця 2023 року.

Йдеться про ремонт асфальтобетонного покриття дороги, ямковий ремонт, встановлення дощоприймальних решіток, водовідведення, ремонт тротуарів тощо.

У перелік входять такі вулиці:

За даними аналітичної системи YouControl, приватне підприємство "Захід-трансбуд" зареєстроване у Львові з 2017 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власниками фірми є львів'яни Михайло Чернявський та Анеля Дедюхіна.

Чернявському також належать такі львівські фірми: ПП "Захід-автобуд", ПП "Тектоніка-Львів", ПП "Ремдор". Натомість Анеля Дедюхіна володіє львівськими будфірмами ПП" Архдорбуд" та ПП "Кворум-Плюс".

Нагадаємо, у 2022 році Сихівська РА замовила прибирання 126 вулиць району за 5,5 мільйона гривень у фірми головного інженера компанії "Онур".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.