Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 4 травня 2023, 15:33

У Львові на День міста проведуть благодійні виставки та ярмарки

Львів

Цими вихідними Львову виповниться 767 років. 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Впродовж 6-7 травня у Львові до Дня міста проведуть благодійні виставки та ярмарки, а також спільну молитву на Личаківському кладовищі.

Зокрема, у суботу, 6 травня, о 13:00 год на Площі Ринок відбудеться урочиста церемонія підняття прапора Львова. Опісля цього ж дня о 17:00 год на Полі почесних поховань №86-А та на Полях № 67 та № 76 Личаківського кладовища відбудеться спільна молитва за участі родин загиблих Героїв.

У неділю, 7 травня, у Стрийському парку відбудеться благодійна виставка-ярмарок "Львів – місто міст" на якій збиратимуть кошти для потреб Збройних сил України. З 13:00 до 18:00 год на виставці-ярмарку відбуватимуться лекції, майстер-класи, музичні виступи, готуватимуть страви.

Також у неділю з 12:00 до 16:00 год на площі біля медіатеки "Мультиплекс" (вул. В. Симоненка, 10) відбудеться благодійний бібліотечний ярмарок з майстер-класами для дітей та дорослих, фотовиставкою "Незламні", поетичною екскурсією та авторськими читаннями "Винайдення міста", флешмобом "767 оплесків".

Львівський кіноцентр (вул. В. Великого 14а-18) з 13:00 до 18:00 год благодійну акцію, організовану спільно з львівською мистецькою школою № 10, народними домами смт Брюховичі та Винник. На площі перед Львівським кіноцентром відбуватиметься ярмарок, численні майстер-класи, а також виступи танцювальних та вокальних колективів.

Крім цього, 7 травня у кожному районі міста проходитимуть ярмарки:

- школа №6, вул. Зелена, 22;

- школа №77, вул. Виговського, 7а;

- ліцей №38, вул. Порічкова, 4а;

- школа №99, вул. Творча, 1;

- площа перед Церквою Різдва Пресвятої Богородиці, майдан святого Івана Павла ІІ папи Римського, 1;

- площа перед школою №36 і ліцеєм №2, вул. Володимира Великого, 55 а.

Всі вторговані від ярмарків та виставок кошти скерують на закупівлю дронів для 125-ої бригади територіальної оборони та на Starlink для 24-ої механізованої бригади імені короля Данила.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.