Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Богдна Калагурський

П'ятниця, 5 травня 2023, 15:43

Петиція про присвоєння звання Герой України Богдану Калагурському набрала 25 000 голосів

Богдна Калагурський

Електронна петиція про присвоєння звання Герой України загиблому на фронті працівнику "Львівобленерго" Богдану Калагурському набрала 25 000 голосів.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Електронна петиція про присвоєння звання Герой України (посмертно) головному інженеру Центрального РЕМ "Львівобленерго", капітану 106 механізованого батальйону 63 бригади ЗСУ Богдану Калагурському набрала 25 000 голосів.

"Дякуємо всім небайдужим, хто підтримав петицію про присвоєння звання Герой України (посмертно) воїну-енергетику Богдану Калагурському. Кожен, хто долучився до ініціативи, зробив важливу справу для гідного вшанування подвигу Героя задля України та всіх нас. Нехай свіча пам'яті про Богдана Калагурського ніколи не згасає" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Богдан Калагурський пропав безвісти у серпні 2022 року під час бою у селі Благодатне Миколаївської області, а підтвердити його смерть змогли лише у січні цього року, провівши ДНК-експертизу.

Богдан Калагурський родом із села Оброшине Пустомитівського району. З квітня 2001 року він працював у "Львівобленерго" на посадах від електромонтера ОВБ до головного інженера Центрального РЕМ.

У 2015-2016 роках воював у зоні АТО, а від початку повномасштабної війни відразу приєднався до лав ЗСУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.