Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконний перетин кордону

ДПСУ у Львівській області

Неділя, 7 травня 2023, 13:07

Прикордонники затримали українців, які намагались нелегально перетнути кордон у пошуках роботи

незаконний перетин кордону

Вчора, 6 травня, на Львівщині, поблизу МПП Краківець прикордонники затримали п'ятьох чоловіків, громадян України за спробу нелегального перетину кордону.  

Чоловіки не мали законних підстав для перетину державного кордону. Про це повідомила пресслужба ДПСУ у Львівській області. 

Спочатку прикордонники виявили автомобіль "Шкода", водій якого не зміг   пояснити мету свого перебування у прикордонні. Під час пошукових заходів, за кілька десятків метрів до кордону, прикордонники відділення "Грушів" виявили та затримали п'ятьох мешканців Закарпатської та Житомирської областей віком від 21 до 24 років.

Під час розмови затримані зізнались, що мали намір незаконно потрапити до країн ЄС з метою працевлаштування.

Усіх затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Подальшу долю затриманих вирішуватиме суд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.