Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко і Андрій Садовий

Вівторок, 9 травня 2023, 14:55

Депутати хочуть почути звіт про незадовільну роботу Кіраля, Москаленка та Зубача

Андрій Москаленко і Андрій Садовий

Депутати планують заслухати звіти трьох заступників міського голови Львова та оцінити їхню роботу.

Про це йдеться у проєкті ухвал, опублікованих на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 3, 4 та 5 квітня 2023 року.

Депутати на сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили три проєкти ухвал, якими пропонують заслухати звіти першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача та бізнес-омбудсмена Сергія Кіраля.

Зокрема, від Андрія Москаленка депутати вимагають відзвітуватися про результати своєї роботи з лютого 2021 року по травень цього року, від Любомира Зубача – з жовтня 2019 року по травень 2023 року, а від Сергія Кіраля – з жовтня 2021 року по травень 2023 року.

За результатами звіту Зубача та Кіраля депутати планують визнати їхню роботу задовільною або незадовільною.

Згідно з документом, депутати хочуть отримати інформацію від першого заступника міського голови Львова щодо його діяльності у роботі виконавчого комітету та видачі (під час реалізації делегованих повноважень) деяких сумнівних, з точки зору депутатів, рішень щодо надання містобудівних умов та обмежень з будівництва на території Львова.

Натомість від заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача депутати вимагають пояснень щодо забудови міста, наявності незаконних забудов тощо.

Що ж до бізнес-омбудсмена Сергія Кіраля, то депутати хочуть отримати інформацію про обсяг видатків на забезпечення його діяльності та очолюваного ним напрямку, результати ефективності використаних коштів для громади міста.

Нагадаємо, також депутати напрацювали проєкт ухвали про створення комісії з питань діяльності виконавчого комітету та контролю за його рішеннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.