Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація медцентру

city-adm.lviv.ua

Середа, 10 травня 2023, 11:44

У Львові збудують 4-поверховий приватний медичний центр

візуалізація медцентру

Виконком дозволив реконструювати колишню будівлю Львівської обласної лікарні на вул. Юрія Руфа під 4-поверховий медичний центр.

Вчора, 9 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Леомедік" нежитлової будівлі під медичний центр на вул. Ю. Руфа, 6 у м. Львові.

Новий медичний центр збудують поблизу Львівської обласної клінічної лікарні, на місці двоповерхової нежитлової будівлі, на земельній ділянці загальною площею 0,1155 га, що передбачена для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Згідно із містобудівною документацією, висота медичного центру становитиме 15,05 метрів, він матиме 4 поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 44%.

У будівлі сформують карнизний поверх та збудують підземний паркінг на 20 місць.

Як пояснив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, цю будівлю на вул. Руфа, 6 Львівська обласна рада продала на аукціоні ще у 2015 році.

Земельна ділянка, на якій зведуть медичний центр, належать до зони Г-5 – лікувальні зони відповідно до зонінгу Личаківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Леомедік" зареєстроване у Львові з 2015 року, займається загальною медичною практикою. Власником фірми є львів'янин Ярослав Рибчак, а керівником – Петро Рибчак.

Додамо, у серпні 2022 року виконком також дозволив звести на вул. Юрія Руфа, 6, на місці, де де знаходилася оранжерея, що належала Львівській обласній клінічній лікарні, 4-поверховий лікувально-діагностичний центр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.