Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 19 серпня 2022, 12:42

У Львові збудують новий лікувально-діагностичний центр

візуалізація

Виконком дозволив звести на вул. Юрія Руфа, 6 (М. Некрасова) 4-поверховий лікувально-діагностичний центр.

Сьогодні, 19 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Інсула Інвест" лікувально-діагностичного центру з підземним паркінгом та трансформаторною підстанцією на вул. Юрія Руфа, 6 (колишня М. Некрасова) у Львові.

Новий лікувально-діагностичний центр збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,2155 га, що передбачена для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Згідно із містобудівною документацією, лікувально-діагностичний центр складатиметься з двох 4-поверхових секцій, висотою у 20,65 метри та 18,6 метри. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 49%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, це буде приватний лікарняний комплекс з підземною автостоянкою. 

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть діагностичний центр, належить до зони Г-5 – зона лікувальних установ відповідно до зонінгу Личаківського району. 

Ще у 2020 роцю цю ділянку, що належала Львівській обласній клінічній лікарні й де знаходилася оранжерея, Львівська облрада виставила на продаж. Її купила за 9 950 000 грн львів'янка Анна Ємельянова, якій належить низка львівських фірм, що майже всі зареєстровані за однією адресою.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Інсула Інвест" засноване у Львові у 2015 році, займається організацією будівництва будівель. Кінцевими власниками фірми є львів'янин Олександр Берба та Акціонерне товариство "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Акорд", який йому ж і належить.

Бербі належить низкі львівських будфірм, він є одним із засновників ТзОВ "Авалон Інкомпані" та житлово-будівельного кооперативу "Авалон комфорт-6", а також власником інвестиційного фонду "Адамант".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.