Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

обласна клінічна лікарня

google.com.ua

Четвер, 3 грудня 2020, 14:46

Власниця низки львівських фірм придбала оранжерею Львівської обласної клінічної лікарні

обласна клінічна лікарня

Львівська облрада продала оранжерею на вул.Некрасова, 6 за 9 млн грн.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради продало у системі ProZorro приміщення оранжереї Львівської обласної клінічної лікарні на вул. Некрасова, 6 у Львові, загальною площею 249,9 кв.м. 

Аукціон стартував 1 грудня, участь у ньому взяв 21 учасник. Переможницею обрали Анну Ємельянову, яка запропонувала за оранжерею найвищу ціну – 9 950 000 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 397 140 грн.

Зазначимо, рішення про продаж оранжереї лікарні депутати облради прийняли ще наприкінці вересня цього року, а у листопаді визначилися із ціною.

Всі виручені кошти від цієї приватизації мають піти на наповнення бюджету області, у якому, станом на вересень 2020 року, було недоотримання у понад 50 млн грн.

За прямим призначенням оранжерея не використовується з 2005 року. Фізичний стан її – незадовільний (масові пошкодження і відсутність скляного покриття, замокання стін, корозія металевого каркасу). Приміщення використовувалися під склад для розміщення списаного і непридатного обладнання клініки.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янка Анна Ємельянова з 2006 року зареєстрована як фізична особа-підприємець, займається діяльністю у сфері права. Їй належить низка львівських фірм, майже всі вони зареєстровані за однією адресою: ТОВ "Юридична фірма "Сфінкс", ТОВ "Анетгаз" (торгівля газом), ТОВ "Ерідана ЛТД" (торгівля продуктами харчування, напоями), ТОВ "Західагропромтранс" (вирощування зернових культур, овочів і баштанних культур), а в ситані припинення перебувають фірми ТОВ "Китайська аптека" та ТОВ "Агонда" (неспеціалізована оптова торгівля).

Нагадаємо, раніше Львівська облрада продала столярну майстерню на території Львівської обласної клінічної лікарні (вул.Некрасова, 6) за 3 млн грн фармацевтичній фірмі з Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.