Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

обласна клінічна лікарня

google.com.ua

Середа, 11 листопада 2020, 15:34

Оранжерею та рентгенрадіофізкабінет Львівської обласної клінічної лікарні виставили на продаж

обласна клінічна лікарня

Два приміщення лікарні на вул. Некрасова, 6 та вул. Чернігівській, 7 продадуть за 4 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора, 10 листопада, Львівська облрада виставила на продаж два комунальних приміщення Львівської обласної клінічної лікарні: оранжерею, що на вул. Некрасова, 6, площею 249,9 кв.м, та центральний рентгенрадіо-фізкабінет на вул. Чернігівській, 7, площею 389,4 км.м.

Рішення про продаж цих приміщень лікарні депутати облради прийняли ще наприкінці вересня цього року. Тоді ж голова Львівської облради Олександр Ганущин заявляв, всі виручені кошти від цієї приватизації підуть на наповнення бюджету області, у якому є недоотримання у понад 50 млн грн.

Стартова ціна продажу центрального рентгенрадіо-фізкабінету на вул. Чернігівській, 7 – 3 970 200 грн. Це одноповерхова з підвалом нежитлова будівля, яка знаходиться в занедбаному стані (повністю зруйновані інженерні мережі, в перекритті наявні провали, стіни та перегородки перезволожені, уражені грибком, наявні наскрізні тріщини, вікна та двері в незадовільному стані).

Оранжерею на вул.Некрасова, 6 планують продати за 397 140 грн. За прямим призначенням оранжерея не використовується з 2005 року. Фізичний стан її –незадовільний (масові пошкодження і відсутність скляного покриття, замокання стін, корозія металевого каркасу). Приміщення використовувалися під склад для розміщення списаного і непридатного обладнання клініки.

Ці два аукціони стартують 1 грудня.

Нагадаємо, раніше Львівська облрада продала столярну майстерню на території Львівської обласної клінічної лікарні (вул.Некрасова, 6) за 3 млн грн фармацевтичній фірмі з Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.