Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація ТРЦ

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 травня 2023, 16:10

Благодатне Рясне рясно обдарують щедрими спокусами консюмеризму

візуалізація ТРЦ

Виконком дозволив звести у мікрорайоні Рясне торгово-розважальний центр з кінотеатром та паркінгом на 494 місця.

Сьогодні, 12 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію  з добудовою ТзОВ "Компанія Квартал-Сіті" адміністративно-побутового корпусу, виробничого цеху № 3 під багатофункційну будівлю з підземною автостоянкою, даховою котельнею, вбудованими трансформаторними підстанціями та нове будівництво багаторівневої автостоянки на вул. Т. Шевченка, 313 у Львові.

Згідно із містобудівною документацією, йдеться про будівництво багатофункційного торгово-розважального центру на місці недобудованої будівлі, що знаходиться на земельній ділянці площею 1,5597 га й призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Висота нового ТРЦ має не перевищувати 32 метри. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 77,15%.

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, у торговому центрі передбачений кінотеатр IMAX з сучасними залами, а також заплановане будівництво багаторівневої автостоянки. Наземний паркінг матиме 277 паркомісць, а підземний – 217.

Поруч з ТРЦ облаштують громадський простір та сквер з місцями для відпочинку.

"Насправді цей проєкт можна трактувати не тільки як комерційний, а й соціальний. Адже він передбачає значне покращення інфраструктури для мешканців Рясного, яким не потрібно буде їхати в інші райони Львова, щоб отримати певні послуги: комерційні та розважальні" – наголосив Любомир Зубач. 

Земельна ділянка, на якій зведуть, належать до зони Г-2 – зона
центру ділової, громадської діяльності місцевого значення відповідно до зонінгу) Шевченківського району. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Компанія Квартал-Сіті" зареєстроване у Львові з 2020 року, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є львів'яни Наталія Лунів (92,08%) та Любомир Борис (7,92%). Наталія Лунів також володіє ще низкою будфірм у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.