Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Середа, 17 травня 2023, 10:43

На Львівщині голову ГО звинуватили у розтраті 100 тисяч гривень

Прокуратура Львівської області

Голова громадської організації виплатив підряднику 100 тисяч гривень за невиконаний ремонт каналізації.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Стрийської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо голови громадської організації за фактом службової недбалості.

"Громадській організації з обласного бюджету в рамках проєкту було виділено майже 100 тис. грн для капітального ремонту каналізації в одному із сіл Сколівської територіальної громади. Надалі між цією організацією та одним із ТзОВ було укладено договір про виконання відповідних робіт. Підприємство жодних робіт не виконало, однак надало акти виконання робіт в яких зазначило, що весь обсяг роботи за договором – виконали.

В той час, обвинувачений не здійснив належного контролю щодо виконаних робіт та використання будівельних матеріалів. Як наслідок – неправомірно підписав акти приймання-передачі виконаних робіт та безпідставно перерахував на рахунок підрядника кошти" – наголосили в прокуратурі.

Відтак державі завдали збитків у 100 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.