Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 19 травня 2023, 11:35

На в'їзді до Львівської МТГ встановлять нові інформаційні стенди

Львів

Виконком погодив зовнішній вигляд стендів, які встановлять на в'їзді до Львівської МТГ.

Сьогодні, 19 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про встановлення односторонніх інформаційних стендів на в’їздах до Львівської міської територіальної громади.

"З метою ознакування Львівської міської територіальної громади та впорядкування адресного господарства на її території, керуючись ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні", затвердити технічні характеристики одностороннього інформаційного стенда для встановлення на в’їздах до Львівської міської територіальної громади" – йдеться у рішенні виконкому.

Згідно з рішенням виконкому, інформаційні стенди будуть синього кольору з надписом "Вас вітає Львівська громада" українською та англійською мовами.

Перелік місця для розташування цих стендів має визначити департамент міської агломерації, натомість районним адміністраціям доручили їх встановити.

Додамо, у лютому цього року КП "Адміністративно-технічне управління" замовило у львівського підприємця за 489 тис. грн демонтаж вивісок з фасадів будинків міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.