Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

Неділя, 21 травня 2023, 09:48

Черги на кордоні з Польщею: де можна перетнути кордон із сусідньою державою

черги на кордоні

Західне регіональне управління державної прикордонної служби України опублікувало інформацію про стан черг перед пунктами пропуску із сусідньою державою на виїзд з України станом на 9:00 сьогодні.

За даними управління, найбільша черга з легкових автомобілів спостерігається у пункті пропуску “Краківець” - 60 одиниць,  у пункті пропуску “Рава-Руська” черга складає 40 легкових автомобілів, а у пункті пропуску “Грушів” - 10.

У пунктах пропуску “Ягодин”, “Устилуг”, “Угринів”, “Шегині” та “Смільниця” черг з легкових автомобілів немає. Проте у пунктах пропуску “Ягодин”, “Устилуг”, “Краківець” не здійснюється пропуск пішоходів. У пунктах пропуску “Угринів”, “Рава-Руська”, “Грушів” та “Смільниця” пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

 У пункті пропуску “Нижанковичі” здійснюється пропуск лише вантажних автомобілів з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ). Зараз у цьому пункті пропуску очікують на перетин кордону 1065 вантажних автомобілів.

Західне регіональне управління державної прикордонної служби України рекомендує враховувати під час планування поїздок можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.