Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Понеділок, 22 травня 2023, 14:31

У Шегинях виявили рейсовий автобус з контрабандою пневматичних гвинтівок та набоїв

контрабанда

Водій автобуса Стрий – Перемишль намагався ввезти в Україну приціли, пневматичні гвинтівки з набоями, ліхтарики-електрошокери.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Шегині", що на кордоні з Польщею, прикордонники зупинили рейсовий автобус Стрий – Перемишль, водій якого намагався ввезти в Україну з Польщі контрабанду прицілів, пневматичних гвинтівок та набоїв до них, ліхтариків-електрошокерів та, ножів різних видів.

"50-річний водій рейсового автобуса Стрий – Перемишль слідував в Україну вночі. Виходячи з аналізу та оцінки ризиків прикордонники вирішили перевірити автобус ретельніше. В ході чого, у багажному відділенні та на полицях для речей, оглядова група виявила незадекларований товар.

Назагал, мешканець міста Стрий переміщував 119 прицілів, 15 пневматичних гвинтівок, 50 ліхтариків-електрошокерів, понад 200 ножів різних видів та майже 1,4 тисячі набоїв до пневматичної гвинтівки" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом митники склали протокол. Товар вилучили, його вартість встановлюють.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.