Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лавочки у Львові

Понеділок, 29 травня 2023, 13:56

У Львові витратять 450 тисяч на лавочки у парках міста

лавочки у Львові

Львівська міськрада замовила за 450 тисяч гривень лавки, стільці та лежак, які облаштують у парках Львова.

Управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради оголосило тендер у системі ProZorro на встановлення лавок, стільців та лежаків на території парків Львівської МТГ, які переможець тендеру має здійснювати до 15 жовтня 2023 року.

Очікувана вартість послуг становить 450 000 грн.

Переможець тендеру має встановити для управління екології та природних ресурсів міськради у 15 парках Львова 115 лавок, 74 стільці та 26 лежаків.

Зокрема, вуличні меблі встановлять у таких парках: "700-річчя Львова", "Замарстинівський", "Під Голоском", "На Валах", парк ім. Івана Франка, парк Святого Івана Павла ІІ Папи Римського, "Горіховий гай", "Піскові озера", "Високий замок", "Снопківський", "Залізна вода", "Погулянка", "Личаківський парк", "Майорівка" та "Озеро Левандівське".

Найбільше лавок встановлять у парку "На Валах", стільців – у парках "Горіховий гай" та "Піскові озера", лежаків – у парках "700-річчя Львова", "Замарстинівський", Святого Івана Павла ІІ Папи Римського та "Озеро Левандівське".

Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, чи ввезений з території цих країн. 

Додамо, у вересні 2022 року управління екології міськради замовило за 24 млн грн послуги з утримання львівських парків.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.