Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Середа, 24 травня 2023, 08:50

Нова послуга для надзвичайного захисту: Vencon стежить за вашим спокоєм

Vencon раді представити своїм клієнтам інноваційну послугу, яка гарантує найвищий рівень захисту та спокою протягом нашої співпраці.

Команда працівників, завжди пріоритетом якої є надійність і впевненість клієнтів, уклала договір страхування відповідальності перед третіми особами з ПАТ СК "Українська страхова група" на суму 1 000 000 гривень.

Але в чому сама унікальність нашої послуги?

Ця ініціатива наочно демонструє прагнення надати найвищий рівень захисту та якості своїм клієнтам. Тепер будь-яка господарська діяльність, пов'язана з можливими ризиками завдання матеріальних збитків третім особам, підлягає страхуванню на суму 1 000 000 гривень. Це означає, що будь-які можливі проблеми, такі як протічки, несправності або непередбачувані ситуації, пов'язані з установкою бойлерів, фільтрів для води, кондиціонерів, рекуператорів та інших послуг, будуть покриті страховою компанією.

 

Венкон розуміє, що спокій та впевненість клієнтів є надзвичайно важливими. Тому вони вжили всіх можливих заходів для того, щоб забезпечити максимальним рівнем захисту. Партнерство з ПАТ СК "Українська страхова група" гарантує, що клієнти будуть мати додатковий захист у разі будь-яких непередбачуваних обставин, які можуть виникнути під час співпраці з компанією Vencon. Унікальна послуга демонструє прагнення компанії забезпечити найвищий рівень послуг для своїх клієнтів та повну відповідальність за будь-які можливі непередбачувані ситуації.

Чому варто обрати Vencon?

Вибираючи Vencon, ви обираєте не лише професійну команду та високоякісні послуги, але й мирний спокій, знаючи, що захищені найкращим способом. Компанія прагне зробити співробітництво максимально безпечним і комфортним. Розраховуйте на команду спеціалістів, і вони зроблять все можливе, щоб ваша довіра була винагороджена та ваші інтереси були під надійним захистом.

Vencon - ваш надійний партнер у максимальному захисті та спокої. Уважність до деталей і прагнення до бездоганного виконання послуг робить їх надійними партнерами для своїх клієнтів. Тож обирайте Vencon і отримайте найвищий рівень захисту та спокою під час співпраці з ними. Вони працюють над тим, щоб ваші інтереси були завжди під захистом і щоб ви могли розраховувати на підтримку у будь-який час.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.