Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зупинка громадського транспорту

Середа, 24 травня 2023, 11:18

У Львові затвердили новий перелік зупинок громадського транспорту

зупинка громадського транспорту

На території Львівської МТГ існує 1 102 зупинки громадського транспорту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 23 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив оновлений перелік зупинок громадського транспорту у Львівській МТГ.

Зокрема, виконком врахував зміни, які виникли через перейменування вулиць та інших об’єктів, а також при реконструкції вулиць чи зміні організації дорожнього руху.

"До прикладу, під час реконструкції вулиці Бандери нова трамвайна зупинка з’явилася навпроти корпусу №1 "Львівської політехніки". Також нові зупинки облаштували на вулицях П.Орлика та Курмановича, коли ремонтували ці вулиці. А на вул. Шевченка зупинки переносили. Тепер всі назви зупинок впорядковано та уніфіковано" – пояснив керівник управління вуличної інфраструктури Львівської міськради Павло Сирватка.

Загалом у списку є 1102 зупинки громадського транспорту у Львові та у громадах Львівської МТГ.

Нагадаємо, назви всіх зупинок у Львівській громаді перекладені англійською мовою. Також кожна зупинка має індивідуальний номер, завдяки якому пасажири можуть відстежити час прибуття транспорту на ту чи іншу зупинку, зокрема, тут.

Додамо, у квітні цього року Сихівська РА замовила встановлення зупинок громадського транспорту у районі за 340 тисяч гривень у приватної фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.