Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація будівництва на вул. Рудненській

city-adm.lviv.ua

Середа, 24 травня 2023, 12:27

Виконком дозволив Шуринові збудувати нові склади на Рудненській

візуалізація будівництва на вул. Рудненській

Виконком дозволив звести на вул. Рудненській адміністративну будівлю зі складами.

Вчора, 23 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Андрієм Шурином складського та адміністративно-складського корпусів на вул. Рудненській, 14/1 у Львові.

Згідно із містобудівною документацією, йдеться про будівництво складів на місці недобудованої будівлі, що знаходиться на чотирьох земельних ділянках площею 0,5239 га, 0,3650 га, 0,0788 га та 0,0260 га й призначені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Висота адміністративного корпусу становитиме 25 метрів – будівля матиме 6 поверхів та мансарду, а висота одноповерхового складського корпусу – 15,50 метри. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 64%.

Земельні ділянки, на яких зведуть склади, належать до зони КС-5 – зона розміщення об’єктів 5-го класу санітарної класифікації відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Андрій Шурин з 2002 року зареєстрований як фізична особа-підприємець. Йому належить дві львівські фірми – ТзОВ "Спортивно-оздоровча база "Львівська Швейцарія" (діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування) та ТзОВ "Кальві" (виробництво іншої хімічної продукції).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.