Виконком дозволив Шуринові збудувати нові склади на Рудненській

Середа, 24 травня 2023, 12:27

Виконком дозволив звести на вул. Рудненській адміністративну будівлю зі складами.

Вчора, 23 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Андрієм Шурином складського та адміністративно-складського корпусів на вул. Рудненській, 14/1 у Львові.

Згідно із містобудівною документацією, йдеться про будівництво складів на місці недобудованої будівлі, що знаходиться на чотирьох земельних ділянках площею 0,5239 га, 0,3650 га, 0,0788 га та 0,0260 га й призначені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Висота адміністративного корпусу становитиме 25 метрів – будівля матиме 6 поверхів та мансарду, а висота одноповерхового складського корпусу – 15,50 метри. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 64%.

Земельні ділянки, на яких зведуть склади, належать до зони КС-5 – зона розміщення об’єктів 5-го класу санітарної класифікації відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Андрій Шурин з 2002 року зареєстрований як фізична особа-підприємець. Йому належить дві львівські фірми – ТзОВ "Спортивно-оздоровча база "Львівська Швейцарія" (діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування) та ТзОВ "Кальві" (виробництво іншої хімічної продукції).

Мітки: Будівництво у Львові, виконком ЛМР, містобудівна документація, новини львова