Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дорожні знаки

Четвер, 25 травня 2023, 14:02

У Львові на трьох вулицях міста запровадять односторонній рух

дорожні знаки

На вул. Глибока, вул. Новий Світ та Японська змінять організацію дорожнього руху.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Комісія з безпеки дорожнього руху Львівської міськради затвердила рішення про зміну організації дорожнього руху на ділянках вулиць Глибока, Новий Світ та Японська у Франківському районі Львова – запровадження тут одностороннього руху.

Зокрема, односторонній рух буде організовано на таких ділянках вулиць: Глибока (від вул. Київської в напрямі до вул. Бандери) – Новий Світ (від вул. Чупринки в напрямі до вул. Єфремова) – Японська (від вул. Єфремова в напрямі до вул. Глибокої).

Як пояснив керівник міського управління вуличної інфраструктури Павло Сирватка, зараз, при двосторонньому русі, проїзд тут часто ускладнений.

За його словами, нова схема на вулицях Глибока, Новий Світ, Японська враховує чинну організацію одностороннього руху на сусідніх вулицях Єфремова, Коновальця, Старицького.

"На вулицях Єфремова, Коновальця, Старицького вже діє односторонній рух. І це значно покращило комфорт пересування цими вулицями" – додав Павло Сирватка.

Наразі односторонній рух на цих ділянках вулиць мають впровадити до кінця червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.