Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

delovoy-saransk.ru

Вівторок, 26 лютого 2013, 16:10

Дороги Львівщини – серед першочергових, котрі буде ремонтувати "Укравтодор"

Дороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка та Львів-Тернопіль потрапили до переліку трас, які найбільш постраждали від важких погодних умов та ремонтом яких відомство займеться першочергово.

Про це з посиланням на офіційні джерела повідомляє delo.ua.

До списку доріг, які ремонтуватимуть передовсім, зокрема, потрапили такі автошляхи, як Київ-Одеса (в Київській та Черкаській областях), Київ-Чернігів, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Житомир-Вінниця, Київ-Знам’янка, Дніпропетровськ-Решетилівка. 

Також ремонт проходитиме на дорогах Дніпропетровськ-Миколаїв, Кіровогорад-Миколаїів, Знам’янка-Луганськ-Ізварино та інших дорогах державного значення.

Плановий ямковий ремонт виконуватимуть за сприятливих погодних умов (температура повітря вище +5?С та сухе покриття), інформує "Укравтодор".

У відомстві також надали перелік маршрутів, які найбільш вражені вибоїнами. Зокрема, ямковістю страждають такі шляхи: Нові Яриловичі-Чернігів, Київ-Одеса, Київ-Чернігів, Львів-Тернопіль, Дніпропетровськ-Джанкой-Сімферополь-Керч, Миколаїв-Дніпропетровськ та Миколаїв-Кіровоград.

Відомство заявляє, що роботи з аварійного ремонту покриття почались відразу ж після виникнення руйнувань – на початку лютого.

Нагадаємо, у 2013 році на ремонт доріг Львівщини передбачено 435 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.