Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегали

dmsu.gov.ua

П'ятниця, 26 травня 2023, 14:02

У Львові виявили сім'ю росіян, які рік нелегально проживали у місті

нелегали

Міграційна служба виявила у Львові сім'ю росіян, які прибули до міста на початку лютого 2022 року.

Про це повідомляє Міграційна служба Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Працівники міграційної служби виявили у Львові сім'ю росіян, які прибули в Україну за місяць до початку повномасштабної війни. Відтоді вони не покидали територію нашої держави, чим перевищили дозволений строк перебування.

Про причини приїзду в Україні, до Львова, вони не повідомляють.

Незаконних мігрантів притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 203 КУпАП "Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України", а також ухвалили рішення про їх примусове повернення.

Також особу, яка надавала іноземцям житло, притягнули до адмінвідповідальності за статтею 206 КУпАП "Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг".

Заходи з виявлення порушників міграційного законодавства здійснено працівниками відділу міграційного контролю та адміністративного провадження Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції ГУ ДМС у Львівській області спільно з Управлінням СБУ Львівщини.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.