Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вадим Крась

lvug.com.ua

П'ятниця, 26 травня 2023, 15:34

Львіввугілля очолив новий керівник

Вадим Крась

Вадима Крася призначили т.в.о. гендиректора ДП "Львіввугілля".

Про це повідомляє ДП "Львіввугілля" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 25 травня, колективу ДП "Львіввугілля" представили нового тимчасового виконуючого обов'язки гендиректора підприємства Вадима Крася.

"Відповідно до розпорядження КМУ від 23.05.2023 р., наказу Міністерства енергетики України від 24.05.2023 р., з 25 травня Вадим Крась приступив до роботи у ДП "Львіввугілля" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Вадим Крась з січня 2016 року був директором ВП "Шахта "Червоноградська", а до цього, з 1999 року, працював на шахті ВП "Шахта "Степова" ДП "Львіввугілля" гірничим майстром, заступником начальника, начальником дільниці підготовчих робіт, виконував обов'язки головного інженера.

На місцевих виборах у 2020 році балотувався до Львівської обласної ради від партії Народний Рух України, але не пройшов. Був під номером 27 у списку.

За освітою Вадим Крась – гірничий інженер, народився у Волинській області.

Додамо, аудитори виявили втрати у ДП "Львіввугілля" на 2,9 млрд грн за попередні 2 роки. 

Ще у січні цього року поліція затримала керівника однієї з шахт ДП "Львіввугілля", якого звинувачують у розтраті понад 4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.