Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Понеділок, 29 травня 2023, 10:18

На Львівщині ініціюють перевірку діяльності гуманітарних штабів

Львівщина

У Львівській ОВА створять комісію, яке перевірятиме склади гуманітарної допомоги у кожній з громад Львівщини.

Про це повідомляє Буський Медіа Портал.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький, згідно зі своїм розпорядженням № 20/0/6-23 ВА від 12 травня 2023 року, доручив створити комісію у складі правоохоронців, представників військової адміністрації та журналістів, які мають перевірять гуманітарні штаби у кожній громаді області.

Зокрема, перевірки здійснять через інформацію про неналежне отримання, надання, оформлення, розподіл і контроль за цільовим використанням гуманітарної допомоги.

У Львівській ОВА пояснили, що усі органи місцевого самоврядування уповноважили від себе відповідальну особу за гуманітарним штабом. У Львівській ОВА є копії розпоряджень голів про призначення відповідальних осіб за отримання, зберігання та розподіл гуманітарної допомоги в громадах, які несуть персональну відповідальність.

Комісія проведе інвентаризацію гуманітарної допомоги, а якщо виявлять порушення, усіх винних притягнуть до відповідальності.

Нагадаємо, наприкінці квітня на Львівщині виявили масштабний підпільний склад з гуманітарною допомогою площею 1600 м².

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.