Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юліанна Верба

facebook.com

Прес-реліз,   Понеділок, 29 травня 2023, 14:15

У Парку культури до Дня захисту дітей відбудеться перформанс з льодяною скульптурою

Юліанна Верба

У Львівському Парку культури відбудеться мистецький перформанс з льодяною скульптурою до Дня захисту дітей.

Мисткиня Юліанна Верба вирішила зробити перформанс, щоб звернути увагу суспільства на те, як діти проживають стан війни, а також укріпити віру у наше спільне світле майбутнє.

У дитячому садочку "Мамдарин" було проведено творчий майстер-клас з дітьми на тему "Як я бачу майбутнє України".

Діти малювали сонце та квіти, використовували яскраві барви. Концепція проєкту полягає у тому, що війна – це як лід, який заморозив наше попереднє життя. То ж ці дитячі малюнки будуть заморожені у воді і представлені 1 червня у Парку культури, як перформанс з льодяних брил.

Лід буде танути і нагадувати нам, що наші мрії та пріоритети, можливо, і деформувались, чи постраждали через кригу війни, та все жахіття з часом тане і закінчується. З розмоченого паперу авторка перформансу разом з мисткинею Ярославою Ткачук створять торшер у техніці пап’є маше.

"Як символ того, що ми, як нація, навіть після страшної криги війни, можемо переродитися у щось нове та дивовижне, що приносить світло всьому світу" – розповіла Юліанна Верба.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.