Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Прес-реліз,   Середа, 31 травня 2023, 12:22

Бонуси та промо-акції від БК 1win

1win пропонує бонусну програму та участь в турнірах.

Як відіграти бонусні кошти з вейджером — популярні пропозиції від 1він казино. 

Бонуси та промо-акції від БК 1win

Заохочувальна система бонусних винагород вважається однією з головних переваг букмекерської контори 1win. Компанія постійно розробляє нові акції, що дозволяють клієнтам 1 win бк збільшувати шанси на виграш коштів. Щедрі бонуси є рекламним інструментом маркетингової компанії, створеної для розширення клієнтської аудиторії та збільшення розміру доходів гравців. Шанувальники ставок на спорт все частіше користуються послугами букмекера, тому що перший подарунок на них чекає після створення особистого кабінету та 1-win входу. Але, крім вітальної винагороди клієнтів порталу datacolor чекають й інші не менш щедрі нагороди, з якими можна ознайомитись у відповідному розділі.

Особливості бонусної програми бк 1він

Бонус у букмекерській конторі 1 він є спеціальною винагородою, яка надається клієнтам компанії за виконання певних дій. Перший подарунок нараховується за проходження процедури реєстрації особистого облікового запису на 1-він сайті. Другий бонус можна отримати за друге, третє і четверте поповнення депозиту. Розмір мінімального депозиту зазначено на офіційному ресурсі букмекера.

Пропозиції, які можна отримати за участь у бонусній програмі, можуть мати декілька форматів:

  • Безкоштовна ставка, яка називається фрібетом. Дозволяє гравцям укладати заклади на спортивні заходи без власних фінансових вкладень. А гроші, зароблені у разі вдалої ставки, буде перераховано на основний баланс. При цьому беттер може зробити ставку на будь-яку подію на власний розсуд. Єдина умова для використання фрібету полягає в тому, що він не ділиться на кілька разів;
  • Зарахування балів на спеціальний бонусний рахунок. Сума перших очок залежатиме від розміру депозиту, внесеного на ігровий рахунок. Щоб очки на офіційному 1vin сайті стали реальними грошима, знадобиться виконати всі умови відіграшу бонусу. Ознайомитись з ними можна у правилах проведення самої акції.

Отримати бонуси можуть усі користувачі 1-vin офіційний сайт, які створили на ньому особистий профіль.

Умови нарахування бонусів від букмекера 1win

На основному порталі чи робочому 1 win дзеркалі для отримання бонусної винагороди знадобиться виконати низку умов. Для кожної винагороди ці правила відрізняються. Головне, що гравцям знадобиться зареєструвати кабінет та пройти верифікацію персональних даних, щоб отримати можливість оформлення заявки на зняття грошей. Створити особистий обліковий запис на 1-win сайті можна за допомогою електронної пошти, мобільного номера телефону, профілю соціальної мережі або новим способом «в 1 клік». На наступному етапі знадобиться внести з цього приводу кошти. За успішність виконання цієї умови клієнт додатково отримує 500% суми, внесеної на рахунок.

Правила застосування винагород

Через 1він дзеркало кожен гравець отримує доступ до двох рахунків: основного та бонусного. Перший варіант – баланс, який користувач вносить власні гроші. Другий варіант — рахунок, на якому зберігаються бонусні засоби та накопичення, що надаються беттерам за виконання певних дій. Зняти гроші з бонусного балансу не вийде без виконання умов відіграшу з вейджером. Тільки після цього зароблені очки конвертуються у реальні гроші, які перераховуються на основний рахунок. З цього балансу кошти можна використовувати для укладання парі.

Для відіграшу бонусних грошей беттер має зробити одинарні ставки на спортивні події із призового балансу. При цьому коефіцієнт події не повинен бути меншим за 3.0. Подія може бути обрана в одному із двох режимів: лайв або прематч. У разі вдалої ставки клієнт 1-він бк додатково отримує нагороду, розмір якої визначається відсотками та залежить від суми поставлених грошей. У результаті гравець сам може розпоряджатися своїми коштами, коли вони надійдуть із бонусного рахунку на основний.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.