Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Четвер, 1 червня 2023, 09:50

Російські окупанти випустили по Україні 10 балістичних та крилатих ракет

повітряна тривога

Всі ракети збили сили ППО, проте є загиблі та постраждалі.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 1 червня, по Києву російські окупанти випустили 10 балістичних та крилатих ракет. Протиповітряною обороною було збито всі ракети.

"Близько 02.45 год 1 червня 2023 року російські окупанти продовжили серію атак на столицю України – місто Київ. Загалом випущено 10 балістичних та крилатих ракет типу "Іскандер" з північного напрямку – Брянська область рф.

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗСУ усі 10 знищено: сім балістичних ракет "Іскандер-М" та три крилаті ракети "Іскандер-К". На жаль, внаслідок протиповітряного бою є загиблі та поранені, серед них – діти" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, внаслідок падіння уламків ракет на житлові будинки у Києві загинули троє людей, в тому числі – мати з дитиною. Постражджали 14 людей.

Нагадаємо, через атаку 29 травня уламки ракети впали на будівлю у Золочівському районі й вщент її знищили разом з трактором. Перед цим окупанти вночі 25 травня атакували Львівщину 10 дронами Shahed, всі з них знищили сили ППО.

Додамо, 9 березня під час масованої атаки по Україні ракети влучили в житлові будинки на Золочівщині, загинули п'ятеро людей, а 18 березня Львівську область атакували шість російських дронів-камікадзе, які влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.