Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 1 червня 2023, 10:06

У Львові школяр потрапив в реанімацію через вогнепальне поранення

львівська поліція

Учень 8 класу однієї зі шкіл Львова потрапив до лікарні через постріл з помпової рушниці, він перебуває у важкому стані.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 31 травня, троє учнів однієї із загальноосвітніх шкіл Шевченківського району Львова після уроків пішли додому до одного із них. Вдома знайшли зброю (помпову рушницю) та почали її розглядати. Одному із друзів, 14-річному підлітку, випадково поцілили в груди.

За словами керівника управління освіти Львівської міської ради Андрія Закалюка, хлопця швидкою доправили до лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання, медики його прооперували – стан залишається важким, але стабільним.

"Хлопець отримав відкрите вогнепальне дробове поранення грудної клітки. Медики зашили травмовану легеню та видалили два ребра. Зараз дитина перебуває в медикаментозному сні на штучній вентиляції легень. Життю хлопця нічого не загрожує" – йдеться у повідомленні.

У поліції Львівщини додали, що зброю, з якої був здійснений постріл, вилучили, а за цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією – ст. 264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) ККУ.

Встановлюються всі обставини події.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.