Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 2 червня 2023, 16:00

У Львові прощатимуться з двома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львів

Завтра у Львові прощатимуться з Героями Андрієм Патрайком та Віктором Петровим.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Завтра, 3 червня, Львів попрощається з бійцем 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування "Захід" Сухопутних військ ЗСУ Андрієм Патрайком та бійцем 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи оперативного командування "Схід" Сухопутних військ ЗСУ Віктором Петровим, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.