Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

II Західноукраїнський екофорум

Фб І. Гримак

Неділя, 4 червня 2023, 06:31

Західноукраїнський екофорум відбувся у Львові

II Західноукраїнський екофорум

200 підприємців стали його учасниками, а на екоярмарку представили 26 виробників. 

У Львові 3-4 червня відбувся Західноукраїнський екофорум, співорганізатором якого став Фонд Ірини Гримак "Львівщина", що займається підтримкою розвитку місцевих громад та екологічного підприємництва.

Форум став майданчиком для діалогу влади та підприємців, обміну досвідом та планування спільних дій, що спрямовані на розвиток еко- та органічного підприємництва в Україні.

За словами голови фонду "Львівщина" Ірини Гримак, яка поділилася своїми враженнями у Фейсбуці, у форумі взяли участь близько 200 підприємців, а на екоярмарку було представлено 26 виробників. Серед запрошених гостей були народний депутат України Степан Кубів, бізнесмен Микола Кміть, керівник інвестофісу Тарас Єлейко та інші.

У межах форуму відбулися панельні дискусії, презентації екопроєктів, інвестиційна панель та благодійна акція на підтримку воїнів АТО. Зокрема, Степан Кубів надав до збору коштів на дрони для військових декілька сучасних колекцій монет Нацбанку та ювілейне видання книги про УПА, а Микола Кміть пожертвував 100 тис. грн та придбав одну з картин Галини Присташ.

Ірина Гримак позитивно оцінила результати форуму та наголосила на перспективах екобізнесу в Україні. Вона також подякувала всім учасникам та партнерам за активну участь та спільні зусилля.

"Проведення Екофоруму важливе для широкого доступу до інформації про інвестиційні та грантові можливості, для можливості висловитися та бути почутими", - підсумувала голова фонду "Львівщина" Ірина Гримак.

Нагадаємо, II Західноукраїнський екофорум обговорював екологічні наслідки війни та проблеми ведення екобізнесу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.