Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Сидорович

vkksu.gov.ua

Середа, 7 червня 2023, 10:45

Галичанин Сидорович став заступником голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів

Руслан Сидорович

Руслана Сидоровича обрали заступником голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Про це повідомляє Вища кваліфікаційна комісія суддів України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 6 червня, Вища кваліфікаційної комісії суддів України на своєму засіданні обрала суддю Київського апеляційного суду Романа Ігнатова головою ВККС, а його заступником – колишнього народного депутата від Самопомочі Руслана Сидоровича.

За кандидатуру Сидоровича проголосували 13 членів комісії з 14.

"На організаційному засіданні комісії обрано керівний склад. Головою ВККСУ обрано суддю Київського апеляційного суду Романа Ігнатова, заступником голови – адвоката Руслана Сидоровича. Також обрано секретарів палат ВККСУ: суддю Третього апеляційного адміністративного суду Сергія Чумака – секретарем кваліфікаційної палати, а старшого детектива НАБУ Руслана Мельника – секретарем палати з питань добору і публічної служби суддів" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Руслан Сидорович пройшов до Верховної Ради на виборах у 2014 році у складі "Об'єднання "Самопоміч". До цього він був керуючим партнером адвокатського об'єднання "Адвокатська компанія "Сидорович та партнери".

У 2018 році Сидорович задекларував 1,2 млн грн доходу, рахунки у банках та 50 тисяч доларів готівки.

Батька нардепа, Михайло Сидоровичочолював ЛКП "Рембуд", ЛКП АТП № 1 та ЛКП "Львівелектротранс", був депутатом Львівської обласної ради від фракції Самопоміч.

Додамо, Вища рада правосуддя 1 червня призначила всіх членів нової Вищої кваліфікаційної комісії суддів, що було одним із завдань для України, які вона отримала разом зі статусом кандидата на вступ до ЄС. Повноваження попереднього складу ВККСУ були припинені з 16 жовтня 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.