Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Середа, 7 червня 2023, 11:57

Поблизу Замарстинівського парку збудують шестиповерхівку на 52 квартири

будівництво у Львові

Виконком дозволив збудувати 6-поверхівку в районі малоповерхової забудови на території обслуговуючого кооперативу "Будівельник 1".

Вчора, 6 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Житло капітал" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення і підземним паркінгом на земельних ділянках в обслуговуючому кооперативі "Садове товариство "Будівельник 1" у Львові.

Новий житловий комплекс збудують на трьох земельних ділянках, розташованих поруч з Замарстинівським парком, площею 0,1 га, 0,0990 га та 0,0845 га, що перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, новий житловий комплекс граничною висотою у 25,% м складатиметься з декількох секцій: 6-поверхова частина будинку (20,4 м), 5-поверхова частина будинку (16,4 м) та 3-поверхова частина будинку (13,1 м). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 43%, а загальна площа ділянок – 0,2835 га.

У будинку передбачено 52 квартири загальною площею у 3 222,53 м². Загальна кількість паркомісць у підземному паркінгу та перед будинком становитиме 53. Також на першому поверсі передбачені комерційні приміщення загальною площею у 432,97 м².

Функціональне призначення земельних ділянок, на яких зведуть багатоповерхівку, – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної забудови (до 4-х поверхів включно) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Житло капітал" зареєстроване у Львові з 2019 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є львів'янин Володимир Балух, який також володіє низкою інших будфірм у Львові (ТзОВ "БК Добре Житло", ТзОВ "БК Житло Комфорт", ТзОВ "Граніт Плюс Іво" та ТзОВ "МВ Білдінг груп").

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.