Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Східниця

ГУ ДСНС України у Львівській області

Неділя, 11 червня 2023, 13:52

Два мости пошкоджені у Східниці

Східниця

Зі Східниці у сторону Верхнього Синьовидного проїзду немає.   

Станом на ранок сьогодні проїзд ускладнений на двох дорогах Східниця – Верхнє Синьовидне, на ділянці Підгородці – Східниця та Турка – Східниця, на ділянці с. Новий Кропивник – смт Східниця. 

Також повністю зруйнований міст на дорозі комунальної власності через річку Східничанка у Східницькій громаді. Проїзд зі сторони Нового Кропивника наразі відсутній.

У Східницькій громаді підтоплені понад 60 домогосподарств.

Про це повідомила ДСНС України. 

"У Національній поліції зазначають, що поблизу селища Східниця перекрито рух автотранспорту. Рух на цьому відрізку ускладнений, правоохоронці просять водіїв користуватися іншими автошляхами.Унаслідок сильних опадів та буревію частково затоплено селище Східниця, внаслідок чого по обидва боки від населеного пункту перекрито автошляхи. Поліцейські просять водіїв враховувати це, плануючи маршрут руху. Так, перекрито рух зі Східниці на Старий Кропивник – об'їзд через Залокоть. З іншого боку Східниці перекрито автодорогу на село Урич Стрийського району", – йдеться в повідомленні обласної поліції.

Нагадаємо, У Дрогобицькому та Стрийському районах Львівської області сталася надзвичайна ситуація через потужні зливи, які відбулися вчора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.