Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

Вівторок, 13 червня 2023, 15:39

На Львівщину релокувалося підприємство з виробництва спецавтомобілів та бронескла

Львівщина

Підприємство, яке релокувалось на Стрийщину з Мелітополя, спеціалізується на виробництві спецавтомобілів та бронескла.

Про це повідомляє Самбірська районна державна адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

На території Стрийського району запрацювало підприємство ТзОВ "Цітіус-С", що спеціалізується на виробництві спецавтомобілів та броньованого скла.

Підприємство після окупації Мелітополя, на початку березня 2022 року, евакуювались на Стрийщину.

Обладнання підприємства залишилось в окупації. Вивезти змогли лише основні документи. Також встигли виїхати люди, які працювали на підприємстві понад 10 років. Зараз на ТзОВ "Цітіус-С" працює понад 30 працівників.

"Знову довелося розпочинати новий етап розвитку, від облаштування офісу та виробничих потужностей до відновлення контактів з партнерами" – розповіли власники підприємства. 

Нагадаємо, станом на липень 2022 року 193 підприємства завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Також за перший квартал 2023 року економіка Львівщини впала на 5%.

Додамо, торік в області створили три опорні пункти для релокації підприємств, якими стали Львів, Дрогобич та Червоноград. А з вересня 2022 року у Львові запрацював "Інвест офіс", де безкоштовно допомагатимуть підприємцям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.