Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

міст Східниця – Новий Кропивник

lvivoblrada.gov.ua

Понеділок, 19 червня 2023, 11:50

На Львівщині відновили рух на дорозі Східниця – Новий Кропивник

міст Східниця – Новий Кропивник

Станом на сьогодні відновлено рух через зруйнований міст на ділянці Східниця – Новий Кропивник.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Станом на сьогодні відновлено рух через зруйнований міст на ділянці Східниця – Новий Кропивник, який був пошкоджений через потужну повінь 10-11 червня. 

Заступник голови комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Тарас Подвірний відвідав Східницьку та Сколівську територіальні громади

"Керівництво та мешканці громад зробили неймовірні зусилля, щоб усунути наслідки цієї стихії своїми силами, та вжили тимчасові заходи для відновлення пошкоджених об'єктів інфраструктури. Завдяки зусиллям обласної та місцевої влади уже відновлено логістику через міст зі Східниці до Нового Кропивника" – наголосив заступник голови комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської облради Тарас Подвірний.

Також через повінь були пошкоджений автомобільний міст та береги в урочищі Церківне, міст до будівлі колишньої школи та дошкільного закладу в селі Урич на території КЗ ЛОР "Адміністрація державного історико-культурного заповідника "Тустань", екскурсійні доріжки навколо скельного комплексу "Кикошів камінь".

Він додав, що важливо передбачити кошти в обласному бюджеті для відновлення інфраструктури обласного заповідника "Тустань".

Нагадаємо, 14 червня комісія звернулася до Львівської ОВА з рекомендацією скерувати з обласного бюджету кошти для відновлення логістики через зруйнований міст на ділянці Східниця – Новий Кропивник.

Додамо, у Дрогобицькому та Стрийському районах Львівської області сталася надзвичайна ситуація через потужні зливи, які відбулися 10 червня.

Через це з 12 червня перекрили для руху транспорту трасу Східниця – Верхнє Синьовидне. Тут в багатьох місцях підмило проїзну частину, було зруйноване асфальтобетонне покриття та габіонні підпірні стінки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.