Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація забудови на вул. Леннона

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 20 червня 2023, 13:43

На вулиці Леннона зведуть житловий комплекс з паркінгом на 176 місць

візуалізація забудови на вул. Леннона

Виконком дозволив збудувати на вул. Дж. Леннона 16-поверховий житловий комплекс з паркінгом на 176 місць.

Вчора, 19 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ОЖБК "Дувал" комплексу житлових будівель з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та об’єктами інженерного забезпечення на вул. Дж. Леннона у Львові.

Новий житловий комплекс збудують на земельній ділянці площею 0,5580 га, що передбачена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

"На ділянці планується будівництво корпоративного житла для афганців" – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Зокрема, 85% квартир у новобудові отримає ГО "Львівська міська організація ветеранів Афганістану, учасників Антитерористичної операції та інших локальних війн".

Згідно із містобудівною документацією, максимальна висота нового житлового комплексу становитиме 53,9 м. Новобудова складатиметься з двох 7-поверхових будинків та одного будинку на 16 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки: 30% – висотна частина комплексу, 67% – стилобатна частина комплексу.

У будинку передбачено підземний паркінг на 176 паркомісць. Також навколо житлового комплексу планують облаштувати громадський простір.

Функціональне призначення земельної ділянки, на яких зведуть житловий комплекс, – зона Ж-4 – зона багатоповерхової квартирної забудови (9-16 поверхів) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, обслуговуючий житлово-будівельний кооператив "Дувал" зареєстрований з 2017 року на вул. Вірменській, 29 у Львові. Його засновниками є львів'яни Іван Лоха (керівник ГО "Львівська міська організація ветеранів Афганістану, учасників Антитерористичної операції та інших локальних війн"), Юрій Вікторов і Микола Савчин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.