Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

центр для релокованого бізнесу

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 20 червня 2023, 15:11

У Львові шукають підприємства для роботи в центрі релокованого бізнесу

центр для релокованого бізнесу

Міськрада оголосила конкурс для підприємств, які працюватимуть у центрі для релокованих бізнесів, що знаходиться на території Першого ТМО Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Львівська міськрада та Перше медичне об’єднання Львова оголосило конкурс для підприємств, які планують працювати у центрі для релокованих бізнесів, що виготовлятиме протези та реабілітаційне обладнання для пацієнтів Національного реабілітаційного центру "Незламні".

Центр для релокованих бізнесів відкрили на території лікарні Св. Пантелеймона Першого ТМО Львова. Тут на пільгових умовах зможуть розмістити свої виробництва підприємства, яким довелося релокуватись через війну.

Підприємцям пропонують:

- пільгове користування на 2 роки (1 грн за м²) виробничим боксом площею 37 м²;

- безкоштовне користування складом (15 0м².), шоурумом та кімнатою для персоналу;

- безкоштовне користування меблями та обладнанням розташованими на складі та шоурумі.

На конкурс може подаватись:

- повністю або частково релоковане підприємство;

- підприємство, яке працює у сфері виробництва протезів, комплектуючих до них, ремонту технологічних протезів, виробництва засобів пересування для людей з інвалідністю або реабілітаційного обладнання. 

Документи приймають до 19 липня 2023 року.

Нагадаємо, центр для релокованого бізнесу відкрили 16 червня. Центр розміщуватиметься у тимчасовій споруді загальною площею 450 кв.м, яку встановили у межах реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги "Облаштування центру для релокованих бізнесів у Львові". Всередині знаходиться 4 бокси та кімната для персоналу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.