Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прес-реліз,   Середа, 21 червня 2023, 15:45

Cicaplast – захищаємо шкіру рук кремом із ніацинамідом

Постійно доводиться мити руки чи посуд, використовувати антисептик,контактувати із хімікатами, продуктами, фарбами?

Напевно шкіра рук часто червоніє, лущиться, виглядає старшою за біологічний вік. Французький бренд La Roche-Posay розробив крем для рук Cicaplast, що миттєво створює захисний бар'єр для шкіри.

Ефективний догляд за шкірою рук

Клітинний синтез у нормі оновлює поверхню епідермісу раз на 28 днів. За умови постійного контакту з лугом, кислотами, хлорованою водою верхній шар шкіри порушений, виникають пошкоджені ділянки, мікротріщини. Результат – почервоніння, свербіж, атопічний дерматит, суха проблемна шкіра, ризик інфікування.

Лікування сухої шкіри починається з тотального оновлення засобів із догляду за шкірою рук. Дерматокосметика La Roche-Posay відновлює гідроліпідний баланс, забезпечує нормальне живлення клітин.

Доведена ефективність крему для рук Cicaplast – результати досліджень:

  • 96% – за відчуттями шкіра миттєво стає м'якшою;
  • 92% – зникли видимі ознаки пошкодження епідермісу;
  • 90% – шкіра не суха;
  • 98% – шкіра на руках не виглядає шорсткою.

Догляд за шкірою рук максимально простий: після миття нанести невелику кількість крему Cicaplast, рівномірно розподілити по зовнішній та внутрішній поверхні долонь, втерти легкими масажними рухами. Тюбик крему поміщається в жіночу сумочку, використовувати можна за необхідності, без обмежень.

Секрети формули крему Cicaplast

У складі засобу ніацінамід – водорозчинний вітамін В3, незамінний елемент клітинного метаболізму. Ніацинамід робить шкіру пружною, еластичною, допомагає утримувати вологу, перешкоджає випаровуванню вологи. Численні дослідження підтвердили – дерматокосметика з ніацінамідом знижує почервоніння, сухість шкіри, усуває свербіж.

Гліцерин у складі крему Cicaplast створює на поверхні епідермісу найтоншу захисну плівку – без липкості та блиску. Гліцерин – міцний зволожувач, притягує та утримує молекули води, які необхідні для живлення клітин.

Олія Ши – природний антиоксидант та антибактеріальний засіб, підтримує молодість шкіри, захищає від інфікування, відновлює нормальний колір. Олія Ши заспокоює шкіру, знімає свербіж.

Бар'єрний крем Cicaplast – входить до лінії гіпоалергенної доглядової дерматокосметики La Roche-Posay. Для максимального ефекту використовуйте делікатний очищувальний гель В5 Cicaplast на основі термальної води.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.