Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дорожні знаки

П'ятниця, 23 червня 2023, 15:01

У Львові змінили схему руху на перехресті вулиць Шевченка – Ярослава Мудрого

дорожні знаки

У місті заборонили лівий поворот з вул. Шевченка на вул. Ярослава Мудрого.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Управління патрульної поліції Львівщини погодило схему організації дорожнього руху, яка передбачає заборону лівого повороту з вул. Шевченка на вул. Ярослава Мудрого.

Нова схема руху запрацює з 00:00 год 24 червня.

"Завдяки цій зміні організації дорожнього руху є можливість пропускати транспортні потоки по вул. Шевченка в одній фазі руху: до центру рух прямо та ліворуч з середньої смуги руху, праворуч з крайньої правої, а також рух з центру прямо та праворуч.

Це рішення дозволяє збільшити дозвільний сигнал світлофора для потоку, який рухається з центру міста, а також збільшити дозвільний сигнал для руху з вулиці Ярослава Мудрого. Наслідком цих змін буде зменшення черг та транспортних затримок на перехресті" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Сьогодні на вул. Шевченка мають розмістити дорожні знаки з альтернативними маршрутами об’їзду:

- біля перехрестя вул. Шевченка – Клепарівська з об'їздом по вул. Захисників України – вул. Городоцька – вул. Ярослава Мудрого;

- на вул. Шевченка, 42а з об'їздом по вул. Шевченка – вул. Бортнянського – вул. Квітки-Основ’яненка – вул. Олени Степанівни – вул. Ярослава Мудрого.

Нагадаємо, 31 травня у Львові відкрили для проїзду вул. Шевченка, яку розпочали ремонтувати у 2020 році. Рух транспорту по вул. Шевченка в сторону центру організували двома смугами руху, одна з них – для приватного транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.