Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Четвер, 1 червня 2023, 12:03

У Львові відновили курсування громадського транспорту по вулиці Шевченка

львівські маршрутки

Від сьогодні автобуси № 61 та №17 та трамвай № 7 курсуватимуть по вул. Шевченка.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 31 травня, у Львові відкрили для проїзду вул. Шевченка, яку розпочали ремонтувати у 2020 році. Через це від сьогодні міський автобусний маршрут № 61, зі сполученням с. Підбірці – с. Підрясне, знову курсуватиме по вул. Шевченка.

Також по вул. Шевченка знову їздитиме міський автобусний маршрут № 17. Відновить рух і трамвайний маршрут № 7.

"У зв‘язку із відкриттям проїзду по вул. Шевченка, маршрут № 61 (с. Підрясне – с. Підбірці) курсуватиме так: с. Підрясне – вул. Шевченка (Рясне 1) – вул. Шевченка (Янівський цвинтар через квазікільце) – вул. Городоцька (церква св.Анни) – і далі за маршрутом" – зазначили у ЛК АТП-1.

Перші рейси: з с. Підбірці – о 6:10, а з с. Підрясне – о 6:40.

Останні рейси: з с. Підбірці – о 20:30, а з с. Підрясне – о 21:00.

Також по вул. Шевченка курсуватиме міський автобусний маршрут № 17.

Відновить рух і трамвайний маршрут № 7. Попередньо планують, що на маршруті працюватиме 10 трамваїв, з інтервалом руху 8-10 хв. Початок руху – о 6:30. Останні рейси з обох кінцевих зупинок – о 22:00. Упродовж тижня на маршруті вивчатимуть пасажиропотік, тому за потреби, можуть збільшити кількість транспорту та продовжити час руху.

Натомість автобуси № 6А курсуватимуть без змін, за маршрутом: Рясне 2 – Левандівка – Привокзальний ринок – пл. Галицька.

Нагадаємо, вчора вул. Шевченка відкрили для руху транспорту. Реконструкцію цієї вулиці розпочали ремонтувати у 2020 році.

За три роки тут облаштували нове квазікільце, велодоріжку з обох сторін та капітально відремонтували відрізок, протяжністю 1,4 км: від вул. Залізничної до вул. Хорватської. Тут також замінили всі підземні комунікації, посадили нові дерева, облаштували зупинки громадського транспорту та нові трамвайні платформи, оновили тротуари та встановили питний фонтанчик.

Додамо, 3 травня у Львові стартував ремонт останньої ділянки вулиці Шевченка, а у червні 2021 року розпочався III етап реконструкції вул. Шевченка, який передбачав проведення ремонтних робіт на ділянці від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого. Вартість робіт, які виконує компанія "Онур", склала 186,6 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.