Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Шевченка

city-adm.lviv.ua

Середа, 3 травня 2023, 15:00

У Львові стартував ремонт останньої ділянки вулиці Шевченка

вул. Шевченка

На ділянці від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого розпочалися роботи із влаштування нижнього шару асфальту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 3 травня, у місті стартував останній етап реконструкції вул. Шевченка – на ділянці від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого. Тут розпочалися роботи із влаштування нижнього шару асфальту.

"Сьогодні стартували роботи з влаштування нижнього шару асфальту на ділянці від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого. Станом на зараз вже постелено 720 м² асфальтобетону із 1732 м².

На цьому відрізку ведуться активні роботи. Минулого тижня підрядна організація завершила монтувати колії, а тепер взялась до укладання нижнього шару асфальту на проїзній частині дороги" – наголосили у  ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, у червні 2021 року розпочався III етап реконструкції вул. Шевченка, який передбачає проведення ремонтних робіт на ділянці від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого. Вартість робіт, які виконує компанія "Онур", складає 186,6 млн грн.

З січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн

Як повідомляли Варіанти раніше, вздовж усієї вулиці Шевченка замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг, дозволять двосторонній рух приватних авто, облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.