Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Шевченка

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 3 лютого 2020, 17:15

У Львові на вулиці Шевченка розпочали будівництво квазі-кільця

вул. Шевченка

На перетині вулиць Шевченка-Левандівська почали облаштовувати квазі-кільце зі світлофорним регулюванням.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 30 січня, підрядна організація ТзОВ "Онур", на замовлення ЛКП "Львівавтодор" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху по вул. Т. Шевченка, вул. Левандівська, вул. Залізнична.

На час ремонтних робіт, з 31 січня до 31 серпня буде перекрито рух транспорту на вул. Залізнична, від вул. Шевченка до будинку № 21.

Як відзначає директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець, вул. Шевченка будуть ремонтувати в три етапи. Перший етап – це квазі-кільце. Другий етап – ремонт від церкви св. Анни і до вул. Ярослава Мудрого. Третій етап – від вул. Ярослава Мудрого і до вул. Залізнична.

"Зараз розпочався перший етап ремонту вул. Шевченка, який передбачає облаштування кільцевої розв’язки в межах вул. Шевченка – вул. Залізнична та вул. Левандівська. Тобто тут будується кільцева розв’язка, якої тут раніше не було, і ми фактично створюємо нову ділянку дороги. Передбачена заміна інженерних мереж, облаштування велоінфраструктури, а на вул. Шевченка – прокладка трамвайної колії і всі супутні роботи" – повідомив Олександр Одинець.

За словами директора ЛКП "Львівавтодор" Оксани Єстеферової, згідно з проектом облаштування кількового руху на вул. Шевченка, передбачено встановлення нового світлофорного об’єкту, який регулюватиме рух потоку машин.

Нагадаємо, вздовж усієї вулиці Шевченка замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг та облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.