Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Вівторок, 1 червня 2021, 11:50

У Львові перекрили частину вулиці Шевченка та змінили курсування двох маршруток

перекриття руху

З 1 червня стартував третій етап реконструкції вул. Шевченка на ділянці від вул. Залізничної до вул. Єрошенка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 1 червня, з 08.00 год і до 20.00 год 31 грудня перекрили рух транспорту на вул. Шевченка, на ділянці від вул. Залізничної до вул. Єрошенка. Роботи проводить підрядна організація ТзОВ "Онур" на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

Через це міські автобусні маршрути №17 та №61 тимчасово курсуватимуть за зміненою схемою руху. Зокрема, маршрут №17, який курсує із вул. Рудненської до вул. Миколайчука здійснюватиме об’їзд вулицями:

- у напрямку руху з мікрорайону "Левандівка": вул. Левандівська – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Залізнична – вул. Ясна - вул. Комарова – вул. Сорохтея – вул. Бортнянського – вул. Юнаківа – вул. Шевченка – далі за маршрутом;

- у зворотному напрямку: вул. Шевченка – вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Сорохтея – вул. Комарова – вул. Ясна – вул. Залізнична – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Шевченка – вул. Левандівська – далі за маршрутом.

Маршрут № 61, який курсує із с. Підрясне до с. Підбірці, здійснюватиме об’їзд вулицями:

- у напрямку руху з мікрорайону Рясне: вул. Шевченка – вул. Ковча – вул. Винниця – вул. Тунельна – вул. Варшавська – пр. В. Чорновола – пл. Різні – далі за маршрутом;

- у зворотному напрямку: пл. Різні – пр. В. Чорновола – вул. Варшавська – вул. Тунельна – вул. Винниця - вул. Ковча – вул. Шевченка – далі за маршрутом.

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн

Як повідомляли Варіанти раніше, вздовж усієї вулиці Шевченка замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг, дозволять двосторонній рух приватних авто, облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.