Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Тарас Добко

УКУ

Неділя, 25 червня 2023, 10:27

Тарас Добко очолив УКУ

Тарас Добко

Сенат Українського католицького університету вчора, 24 червня, обрав ректором доктора філософії Тараса Добка.   

Про це повідомила пресслужба УКУ.

У повідомлені зазначено, що вибори відбулись на конкурсній основі, однак не вказано чи були інші кандидати на цю посаду.Сенат одноголосно підтримав кандидатуру Тараса Добка.

Тарас Добко викладає в Українському католицькому університеті з 1998 року, а з 2008 року є першим проректором УКУ. На цій посаді відповідав за загальне управління університетом, стратегічне планування і розвиток, кадрову політику, студентське життя і громадянське служіння. 

Тарас Добко народився 2 червня 1971 року у Львові, Україна. У 2003 році здобув ступінь доктора філософії (Ph.D.) з відзнакою в Міжнародній академії філософії у князівстві Ліхтенштейн. Його докторська дисертація має назву «Happiness of the Human Person. A Phenomenological Study of the Human Person's Disclosure in Happiness» («Щастя людської особи. Феноменологічне дослідження розкриття людської особи у досвіді щастя»). У 2011 році пройшов нострифікацію на ступінь кандидата філософських наук зі спеціальності «Етика» в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. 

Нагадаємо, отець Богдан Прах очолював Український католицький університет з вересня 2013 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.