Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Понеділок, 26 червня 2023, 10:58

4 липня депутати Львівської облради зберуться на сесію

Львівська облрада

У вівторок, 4 липня відбудеться сесія Львівської облради.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

У п'ятницю, 23 червня, президія облради прийняла рішення провести 4 липня сесію Львівської облради, у порядок денної якої включили понад 30 питань.  

Зокрема, депутати планують заслухати звіти керівників восьми обласних комунальних лікарень та затвердити новообраних на конкурсі керівників психоневрологічних соціальних закладів.

На сесії також заслухають інформацію від ДСНС та представників місцевого самоврядування щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка склалася у Східницькій та Сколівській громадах через паводок. Окрім того, за пропозицією членів президії депутатський корпус розгляне питання виконання показників обласного бюджету за перший квартал 2023 року.

У переліку питань також інформація щодо щорічної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні у 2022 році, інформація щодо розслідування фактів виявлення товарів гуманітарної допомоги невстановленого походження на території Львівщини, інформація щодо заміщення депутатів Львівської обласної ради, повноваження яких достроково припинені від голови Львівської обласної територіальної виборчої комісії.

Окрім того, депутати розглянуть питання про створення КЗ ЛОР "Обласний науковий ліцей", низку майнових та екологічних питань, заяви та звернення обласної ради.

Додамо, востаннє сесія Львівської обласної ради відбулася 6 квітня. Тоді депутати достроково припинили повноваження Ірини Гримак на посаді голови Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.