Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Середа, 28 червня 2023, 14:52

В Україні розширять мережу лікарень, де можна пройти військово-лікарську комісію

медичний заклад у Львові

Уряд планує збільшити кількість медичних закладів, де можна буде пройти військово-лікарську експертизу.

Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України.

У суботу, 24 червня, на своєму засіданні Кабінет міністрів затвердив план заходів з оптимізації процесів військово-лікарської експертизи на 2023 рік, що передбачає збільшення кількості медзакладів, де можна пройти військово-лікарську експертизу. 

"Він має на меті забезпечити військовослужбовців належним та швидким сервісом проходження військово-лікарської комісії та зменшити навантаження на заклади охорони здоров’я в системі Міністерства оборони України, інших складових сил оборони та комунальних закладах охорони здоров'я" – йдеться у повідомленні.

Як пояснив міністр оборони Олексій Резніков, в лікарнях буде організоване "якісне проходження ВЛК в умовах воєнного стану" та розширена мережа закладів.

"Буде розширена мережа військово-лікарських комісій, впроваджені цифрові інструменти, обладнані приміщення до вимог людей з обмеженими можливостями. Будуть проведені інформаційні кампанії, щоби кожен військовослужбовець чітко знав свої права під час проходження військово-лікарської комісії, лікування чи реабілітації" – додав Резніков.

Додамо, з травня у Міністерстві оборони запустили електронну чергу для проходження військово-лікарських комісій у Львові та інших містах України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.