Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Середа, 28 червня 2023, 14:40

У Шегинях виявили контрабанду понад двох тисяч косметичних засобів

контрабанда

Мешканка Тернополя намагався перемістити через кордон 2 533 одиниць косметичних засобів іспанських фірм Transparent і Theramid.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

У пункті пропуску "Шегині – Медика" митники зупинили водійку мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, мешканку Тернополя, яка перевозила з Польщі в Україну контрабанду косметичних засобів іспанського виробництва.

"Під час проходження митного контролю водійка мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter заявила, що перевозить продукти, одяг та засоби гігієни для особистого користування. Проте під час огляду авто працівники митниці виявили в багажному відділенні косметичні засоби в кількості 2 533 одиниць відомих іспанських фірм Transparent і Theramid. Таким чином, громадянка намагалась перемістити через митний кордон України товари, не вказавши у декларації про його наявність, кількість та найменування" – йдеться у повідомленні. 

За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) Митного кодексу України. Товари тимчасово вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.