Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

П'ятниця, 30 червня 2023, 10:31

В Україні завершується дія карантину через Covid-19

коронавірус

З 1 липня завершується дія карантину через пандемію коронавірусу.

Про це на засіданні Кабінету міністрів України повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

З 1 липня в Україні завершується дія карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу, який ще у квітні цього року уряд продовжив до кінця червня.

"З 1 липня завершуємо дію карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу. Covid-19 став для українців важким випробуванням. Усі наші рішення весь цей час були спрямовані на те, аби зберегти життя людей" – заявив Денис Шмигаль.

За його словами, за період пандемії влада відпрацювала механізми реагування, що стали в пригоді під час повномасштабної війни

"Тепер відповідаємо на нові виклики, озброєні новими методами та підходами. Дякую медикам, які всі ці роки самовіддано боролися з пандемією та зробили все, аби мінімізувати її наслідки" – додав Шмигаль.

Зазначимо, станом на початок травня, за весь період пандемії, в області зафіксували 333 837 випадків захворювання на Covid-19, з них 6 927 людей померли, а 324 411 – одужали.

Додамо, в Україні на час дії воєнного стану скасували вимогу щодо наявності Covid-сертифікатів, а також дозволили підліткам вводити другу бустерну дозу вакцини проти Covid-19.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.